Történetünk

A kezdetek

Cégünk 1995-ben A.P.P. Kereskedő és Szolgáltató Betéti Társaságként hatezer forintos tőkével alakult, nagykereskedelem és külkereskedelem fő tevékenységgel. Akkor még csak melléktevékenységként szerepelt az építészeti, építőmérnöki tevékenység és az ehhez kapcsolódó műszaki tanácsadás. A Bt. önálló képviseletére Csizmadia Péter volt jogosult. 1997-ben alakult át társaságunk Korlátolt Felelősségű Társasággá, amikor önálló képviseleti joggal került bejegyzésre Varga Gábor ügyvezető tulajdonos. Kettőjük eredményes, „merjünk nagyot álmodni” gondolkodásának köszönhetően indult fejlődésnek az akkor még csak pár fővel működő cég. Ugyancsak 1997-ben tette át székhelyét a cég a jelenleg is székhelyül szolgáló Fehérvári úti ingatlanba, kezdetben egy-két irodahelységet majd a teljes 3. emeletet bérelve, végül a dinamikus fejlődésünk eredményeként 2011-ben a teljes irodaházat megvásárolva. 2015 őszétől kezdődően a két tulajdonos külön-külön, de partneri együttműködésben folytatták tovább a több, mint 20 éve megkezdett „zöldtető”-s utat.

A vízió

Cégünk víziója: „A kerttel „oltott” város”, tökéletesen tükrözi a tulajdonosi gondolkodást és látásmódot, a cég dolgozói és partnerei pedig töretlenül munkálkodnak a megvalósulásért. Határozott álláspontunk, hogy nem elég a szándék, tenni is kell környezetünk barátságosabbá, egészségesebbé és szebbé tételéért. Ehhez mi úgy szeretnénk hozzájárulni, hogy egyedi termékeinkkel és személyre szabott szolgáltatásainkkal segítjük partnereinket a zöld környezetet teremtő céljaik megvalósításában.

A márkanév

Víziónkat erősíti cégünk márkaneve, a DIADEM®. Jelentése számunkra azonos azzal a női hajkoronákat ékesítő fejdísszel, melyet zöldtetőink jelentenek az épületek tetején, élhető parkokat, zöld szigeteket teremtve a szürke élettelen városi környezetbe. A Diadém, a női hajkoronák, míg a DIADEM® a városok, háztetők „zöld” éke.

A főprofil

Cégünk fő profilja zöldtetők létesítése minél több országban, minél nagyobb felületen és minél nagyobb számban. Zöldtetős piaci igényeket, a partnereinek egyedi elképzeléseit közel 120 egyedi fejlesztésű, illetve – jelenleg – 180 standard termékből álló paletta segítségével szolgáljuk ki.

A biztonságtechnika

A zöldtetők mellett nagyon hangsúlyos területté fejlődött cégünknél a magasban munkát végzőket védő biztonságtechnikai termékcsaládunk: a DiaSafe® rendszercsalád, mely leesés elleni-, valamint kollektív védelmet nyújtó rendszerekből, illetőleg ezek ötvözéséből áll.