Videók

DiaSafe®

A DiaSafe® rendszer installációja a tetőszigetelés áttörése nélkül, bármilyen típusú tetőszerkezeten megtörténhet, ahol a tető lejtése nem haladja meg az 5 fokot. A stabilitást biztosító leterhelőréteg tetőfajtáktól függően egyaránt lehet kavics, zöldtető ültetőközeg, betonlap. Egyedi tervezéssel megoldható a csupán 30 kg/m2-es leterhelősúllyal való beépítés, szintúgy, mint az 1 m2 terület használata, vagy az 1 m rétegvastagság feletti alkalmazás.

KLS - teleszkópos kavicsléc

A DiaSafe® Floor-Fix egy kikötési pontként működő biztonságtechnikai rendszer az EN 795:2012 (A és C típus) és a CEN/TS 16415:2013 szabvány alapján, legfeljebb kettő személy egyidejű biztosítására. A kikötési pontok az EN 363:2008 szerint használhatóak esést felfogó és visszatartó rendszerekként.

DIADEM® körforgalom

Mivel már jóideje, minden évben, amikor egy projekten dolgozunk, mindig hozzáadunk egy kevés florát és faunát a világhoz, úgy gondoltuk, nem hagyjuk ki azt a lehetőséget, hogy valami különlegeset adjunk a DIADEM® központ városának, Győrnek!

DIADEM® Zöldvarázs mesekönyv és -foglalkoztató füzet

DIADEM® Zöldvarázs interaktív foglalkoztató füzet

A DIADEM® csapata töretlenül munkálkodik nap, mint nap azon, hogy víziónk „A kerttel oltott város” minél szélesebb körben megvalósulhasson. Határozott álláspontunk, hogy nem elég a szándék, tenni is kell környezetünk barátságosabbá, egészségesebbé és zöldebbé tételéért. Ez a célja a Zöldvarázs interaktív foglalkoztatónknak, mellyel a felnövő generációt szeretnék megszólítani, megismertetni velük a DIADEM® zöldtető jelentőségét.