Hosszában állítható, teleszkópos kavicsszegély

Kategóriák: ,

Előnyök

 • A termék hat különböző, fajtánként két-két rétegvastagsághoz használható a kavicsléc megfelelő oldalával történő elhelyezésével határozható meg a kívánt magasság. (6 és 9 cm, 8 és 12 cm vagy 14 és 22 cm)
 • Teleszkopikus kialakítás 2 m-től kb. 3,9 m hosszúságig A kívánt hosszúság beállítása az elemek egymásba csúsztatásával lehetséges, így nem szükséges a elemek helyszíni vágása.
 • Stabil szerkezet a hosszúság beállítása után a tartozék rögzítőfülek megakadályozzák az elemek szétcsúszását.
 • Fokozott vízelvezető képesség méterenként 54 cm2 területű hornyon keresztül, ami 8,2 cm átmérőjű vízelvezetőcsőnek felel meg
 • Biztosítja a zöldtető lezárást kis hajlásszögű tetők esetében rögzítő textíliával és rögzítőelemmel együtt használva megakadályozza a lecsúszást, valamint eresz lezárásként használható
 • Beállítható sarokszögek 88° és 359° közötti szögtartományban beállítható sarokelemek kaphatók.
 • Öt él mentén hajlított kialakítás esztétikus, merev és stabil forma, határozott közegelválasztás.
 • Korrózióval szembeni magas ellenállás tartós és újrahasznosítható magas minőségű alumíniumból készül.
 • Könnyen szállítható és kezelhető könnyű szerkezeti kialakítás és hatékony csomagolás, akár 720 fm/raklap.
 • Szabadonálló, könnyen szerelhető ragasztás vagy csavarozás nélkül rögzíthető, leterhelő közeg biztosítja a megfelelő pozíciót.

DIADEM® RÉTEGREND

Alkalmazási terület

Magasabb rétegvastagságú zöldtetők szegélyezésére, valamint különböző közegek (pl.: kavics, talaj) elválasztására, erózió elleni védelemként, attika hiányában tetőszél kialakítására. A vízszigetelő rétegen közvetlenül vagy a védőrétegen elhelyezve, a tetőszerkezet átfúrása nélkül.

Kiírási szöveg

Teleszkopikusan állítható hosszúságú szegély- és elválasztóelem zöldtetők és tetőteraszok különböző burkolatainak elválasztására, vízelvezető perforációval, alumíniumból készítve. Szállítás két (2) rögzítőfüllel, két opcionális beépítési magasságban (6 és 9, 8 és 12 cm vagy 14 és 22 cm), leterheléssel rögzítve, a tetőszerkezet átfúrása nélkül. Sarokelemek 88° és 359° közötti sarokszögekhez. Kiegészítő rögzítő textília és textília rögzítő elemek. Lapos és alacsony hajlásszögű tetőkhöz.

Termék: DIADEM® KLS
Forgalmazó: APP Kft. • www.diadem.com

Tartozékok

Rögzítőfülek1: a szegélylemezek rögzítésére szolgálnak a kívánt hossz beállítását követően. Rögzítő textília2: a kavicslécek elmozdulásának megakadályozására szolgál enyhe lejtésű tetők esetén. Rögzítése textíliarögzítő elemekkel (KLSD) történik. KLSD textíliarögzítő elem2: a rögzítő textília szegélylemezhez erősítésére szolgál. KLS-AL-6/9-TK-UNI-ECKE2: 6, illetve 9 cm magas szegélylemez sarokelem 88° és 359° közötti sarokszögek beállításához

1 Alaptartozékok • 2 Kiegészítő tartozékok

Szerelési útmutató

Szerelési útmutató

Rögzítőfülek (B)

RÖGZÍTŐ TEXTÍLIA ÉS TEXTÍLIARÖGZÍTŐ ELEM (C+D+E)

SAROKELEMEK (A)

Műszaki adatok

Profilmagasság: 6 vagy 9; 8 vagy 12; 14 vagy 22 cm
Profilhossz: A 2 m hosszú darab 3,9 m-ig hosszabbítható (5 cm-es átlapolással)
Vízelvezetés: 54 cm2/m (8,2 cm átmérőjű vízelvezetőcsővel egyenértékű)
Súly: 6/9: 1,6 kg/db; 8/12: 2,35 kg/db; 14/22: 5,6 kg/db
Anyag: Alumínium
Alap tartozékok: rögzítőfülek
Kiegészítő tartozékok: sarokelemek (KLS-ALTK-9/6-E; 12/8-E; 22/14-E, illetve 6/9-E; 8/12-E; 14/22-E), rögzítő textília (0,8 x 50m), textília rögzítő elem, egyedi méretek (rendelésre)

A termék két különböző rétegvastagsághoz használható a kavicsléc megfelelő oldalával történő elhelyezésével határozható meg a kívánt magasság. (6 és 9 cm, 8 és 12 cm vagy 14 és 22 cm)

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!