Modulelemekből álló, teraszszegélyező rendszer

Előnyök

  • Könnyen szerelhető, a szigetelés áttörése nélkül
  • Igény szerint változtatható, variálható
  • Időtálló

Alkalmazási terület

A DRS egy olyan leterheléssel rögzített, modul elemekből álló biztonsági korlátrendszer, amely a tetőrétegek áttörése nélkül is alkalmas a különböző tetőfelületek elválasztására.

Kiírási szöveg

DRS Light

Leterheléssel rögzített modul elemekből álló teraszszegélyező korlátrendszer, amely a tetőrétegek áttörése nélkül is alkalmas a különböző funkciójú tetőfelületek elválasztására. A rendszer két fő eleme a korlátelem és az állékonyságot biztosító virágedény. A modulelemek sorolásával és a távtartó elem hosszának megválasztásával bármilyen alaprajzi méret könnyen lefedhető. Modulméret: 100x60x110 cm (HxSZxM); korlátelem anyaga: tüzihorganyzott acél. A virágedény a növénytelepítéshez szükséges víztároló tálcával és szűrő textíliával előkészítve kerül szállításra. A virágedény színe: RAL színskála szerint; anyaga: UV-álló MDPE műanyag; mérete: 90x60x60 cm (HxSZxM). Opcionálisan rendelhető kiegészítő: kapu elem. A rendszer csak leterhelés után adható át rendeltetésszerű használatra. A rendszert a tető szélétől legalább 2,5 méterre kell beépíteni és a két végét egy függőleges falsíkhoz kell rögzíteni. Tömeg: 30 kg/m (virágedény feltöltés nélkül).

DRS Standard

Leterheléssel rögzített modul elemekből álló teraszszegélyező korlátrendszer, amely a tetőrétegek áttörése nélkül is alkalmas a különböző funkciójú tetőfelületek elválasztására. A rendszer alkotóelemei: korlátelem, támasztólábak; ballaszttálca, kötőelemek. A ballaszttálca leterhelése 50x50x5 cm-es beton járólapokkal (nem tartozék), és/vagy az opcionálisan rendelhető virágládákkal (50x50x36,5 cm) és azok feltöltésével történik. modulméret: 104x112x110 cm (HxSzxM); anyag: tűzihorganyozott acél; opcionálisan rendelhető kiegészítők: virágedény RAL színskála szerint festve, sarokelem, kapuelem. A rendszer csak leterhelés után adható át rendeltetésszerű használatra. A rendszert a tető szélétől legalább 2,5 méterre kell
beépíteni. Tömeg (leterhelés nélkül): 45 kg/fm.

Termék: DIADEM® DRS
Gyártói tanúsítvány: APP Kft.
Weboldal: www.diadem.com

Műszaki adatok

DRS Light

Névleges modulméter [cm]: 100 x 60 x 110
Korlát alapanyag: 1.0038 acél tüzihorganyozva
Virágedény mérete (HxSzxM) [cm]: 90 x 60 x 60
Virágedény alapanyag: UV-álló MDPE

DRS Standard

Névleges modulméter [cm]: 104 x 112 x 110
Korlát alapanyag: 1.0038 acél tüzihorganyozva
Virágedény mérete (HxSzxM) [cm]: 50 x 50 x 36,5*
Virágedény alapanyag: Polipropilén

*opcionálisan rendelhető

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!