Fokozatmentesen állítható magasságú teraszláb

Kategória:

Előnyök

 • A 60 mm-es könnyedén beilleszthető magasító elemek (DT+) a teraszlábak gyors összeállítása, precíziós, pozicionálásmentes magasságbeállítás.
 • A fugafeltét DT-J (fugakereszt) által egyaránt alkalmazható járólapos / rácsos felületek és faburkolatú vagy
 • WPC teraszokhoz burkolattípusok kombinálása ugyanazon teraszlábon.
 • Lekerekített talpél nem okoz kárt a tetőszigetelésben.
 • A teljes oszlopmagasságon végigfutó bordázat 1000 kg/teraszláb terhelhetőség.
 • 5 mm-es fugafeltéttel (DT-J50) képzett nyílt hézagú burkolat akadálytalan vízelvezetést biztosít megfelel a német Zöldtető Szövetség (FBB) 6. számú irányelvének.
 • Akár 5%-os lejtéskorrekció a 2%-os és 3%-os szintkiegyenlítő talpak (DT-SC20, DT-SC30) egymással könnyedén kombinálhatók.
 • Magas ellenálló képesség az UV sugárzás, a vegyi anyagok, a biológiai és egyéb behatássokkal szemben; fagy-, és bitumenálló különösen erős polipropilénből.
 • Gyors telepíthetőség fokozatmentes magasságállítás 26 mm-től 440 mm-ig.

DIADEM® RÉTEGREND

Alkalmazási terület

Fokozatmentesen állítható magasságú teraszláb, bármilyen teraszburkolat alá beépíthető. A teraszlábak lehetővé teszik a betonlapok, fa és WPC teraszburkolatok nyitott fugás elhelyezését, ami a teraszépítés során előnyt jelent. A teraszlábak légréteget képeznek a födém és a burkolat között, így hosszútávon kímélik azt, valamint az átszellőzés lecsökkenti a nem kívánatos növények megtelepedését, burkolatrések közötti áttörést, az elszíneződést és az algásodást.
A kavics és a homokágy elhagyása csökkenti a födémterhelést és az akusztikus emissziót. A megemelt burkolat alatti tér lehetővé teszi a különböző vezetékek, kábelek elhelyezését, és azok gyors, egyszerű karbantartását.

Kiírási szöveg

Fokozatmentesen, állítható magasságú, nagy teherbírású, polipropilén teraszláb, járólapos / rácsos felületek és faburkolatú vagy WPC teraszok alátámasztására. 1200 mm-ig tervezhető magassággal. UV sugárzással, időjárási szélsőségekkel és vegyi hatásokkal szemben ellenálló. Hőmérsékleti tartomány: -20°C-tól 120°C-ig. Támaszfelület fent/lent : D 120/200 mm; lekerekített élekkel a talpon a vízszigetelés benyomódás okozta sérüléseinek elkerülésére; teherbírás lábanként: 400-950 kg; Választható kiegészítők: DT-WF / DT-WFH párnafa tartó feltét; DT-WF94-1/2-F párnafa tartó feltét; DT-WF94 párnafa tartó feltét, sz=94 mm; DT-SH10 / DT-SH20 kiegyenlítő alátétlemez; DT-SH50 Zajelnyelő alátétlemez (5,0 mm); (1,3 mm / 2 mm / 5 mm); DT-A Rögzítőgyűrű; DT-HT Állítható támasz homlokborításhoz; DT-HFE Fej homlokborításhoz; DT-SC20 / DT-SC30 lejtéskiegyenlítő talp (2% / 3%); DT-SC-Auto szintbeálló feltét (4%); szabványos DT-J30 / DT-J50 fugafeltét; egyedi méretű DT-J20 / DT-J60 / DT-J80 fugafeltét.

Termék: DiaTurtle®
Gyártói tanúsítvány: APP Kft.
Weboldal: www.diadem.com

Műszaki adatok

A különböző méretű burkolólapok esetén felmerülő anyagszükséglet**:
40 x 40 cm: kb. 7.3 db/m2; 50 x 50 cm: kb. 4.6 db/m2; 60 x 60 cm: kb. 3.1 db/m2
DT Felsőrész átmérője (mm): 120
DT Talp átmérője (mm): 200
Terhelhetőség (kg/teraszláb): kb. 1000
Anyag: polipropilén

**teraszburkolat formájához igazodó

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!