Szeminárium a DiaSafe® leesés elleni védelemre fókuszálva

Az A.P.P. Kft. szakembere a Diadem® zöldtetőkről ad tájékoztatást.

Szeminárium a DiaSafe® leesés elleni védelemre fókuszálva

Főként a DiaSafe® leesés elleni védelemről kaptak tájékoztatást azok a külföldi partnereink, akik idei első szemináriumunk vendégei voltak. Az A.P.P. – Diadem® 2023-as stratégiájában kiemelt szerepet kap a szakmai továbbképzés, a velünk együttműködő cégek munkatársainak oktatása, legyen szó akár Diadem® zöldtetőkről, akár DiaSafe® leesés elleni védelemről, akár DiaTurtle® teraszépítésről.

Zöldtetők és tudatos tetők

A Diadem® szemináriumot 2 naposra terveztük. Az első napon a Diadem® extenzív, intenzív és félintenzív zöldtetőiről szóló prezentációval indult a program, majd Csizmadia Péter, cégünk ügyvezető-tulajdonosa a tetőkkel kapcsolatos új ideológiákról tartott izgalmas előadást. A nap folyamán bemutattuk a diademes, zöldtetős projektekről szóló, legfrissebb kisfilmünket is.

A szakmai előadások után késő délutánt is együtt töltötte a csapat. A biztonságtechnika és a tetőkertek „világból” kicsit a szórakozásé lett a szerep. A diademes kollégáink és vendégeink először go-kartoztak, majd egy kellemes vacsora következett Győr egyik exclusive éttermében.

Csizmadia Péter az A.P.P. Kft. ügyvezető-tulajdonosa tart előadást a tudatos tetőkről
Csizmadia Péter, CEO előadása

DiaSafe® összeszerelés és RoofX® vizsgálat

A másnap a DiaSafe® leesés elleni védelemről szóló előadással indult a nap, majd a legújabb fejlesztésekről számolt be vendégeinknek Csizmadia Péter. A folytatásban munkatársaink látványos bemutatót tartottak a DiaSafe® rendszer összeszerelési fortélyairól, majd egy izgalmas látogatás következett az A.P.P – Diadem® kísérleti telephelyére, ahol egy standard EN795 szerinti, RoofX® vizsgálaton vettek részt.

RoofX oszlop vizsgálata

RoofX® oszlop vizsgálata az A.P.P. Kft. kísérleti telephelyén

A RoofX® egy lapostetőkre ajánlott biztonságtechnikai rendszer, 1+1 munkás egyidejű biztosítására. A RoofX® termékünk esést felfogó- és visszatartó funkcióval is rendelkezik.

DiaSafe® biztonságtechnikai rendszer összeszerelése a gyakorlatban
DiaSafe® összeszerelés az A.P.P. Kft. bemutatótermében

A Diadem® szemináriumok folytatódnak

A kétnapos rendezvény végig kötetlen stílusban és jó hangulatban zajlott. A jövőben további hasonló szemináriumokat tervezünk mind a Diadem® zöldtetők, mind a DiaSafe® leesés elleni védelmi rendszerek témájában.

Megosztás