A DIADEM® márka mögött felelős foglalkoztató áll

Az A.P.P. Kft. elnyerte a Felelős Foglalkoztató Díjat

A DIADEM® márka mögött felelős foglalkoztató áll

A DIADEM® termékek forgalmazójaként nagy örömünkre szolgál, hogy egy újabb elismeréssel kezdődött ez az év is. Januárban átvehettük a Felelős Foglalkoztató Díj arany minősítését.

Az A.P.P. – DIADEM® csapat HR-ben is kiváló

Már az ünnepek előtt megtudtuk, hogy a DIADEM® család HR politikája elismerésben részesült. A tanúsítványt nem sokkal az ünnepek előtt kaptuk meg szkennelve, és január elején személyesen is átvehettük. A DIADEM® HR politikájának fontos eleme, hogy kiemelten kezeljük a munkavállalóink jólétét!

Finisben a DIADEM® közösségi tér

Irodaházunkban hamarosan birtokba vehetjük a DIADEM® Családi Közösségi Teret, ahol a szakmai ismeretek átadása mellett minden munkatársunk megoszthatja személyes tudását másokkal. 2023-ban egyre nagyobb figyelmet kívánunk fordítani -többek között- a munkakörnyezetünk további javítására:

  • munkatársaink fizikai és mentális egészségének megőrzésére
  • a béren kívüli juttatások széles körének fenntartására és bővítésér
  • a TEAL szervezet kialakítása és a munkavállalói felhatalmazás növelése felé való elmozdulásra
  • a rendszeres visszajelzések adására és elfogadására

Az OFA és az A.P.P. – DIADEM® közös sikere

A DIADEM® márka forgalmazójaként, az A.P.P. KFt-nél sokat teszünk azért, hogy munkatársaink valóban jól érezzék magukat, miközben támogatják partnereink zöldtetős elképzeléseit, illetve szakmai tanácsot adnak a leesés elleni védelemmel kapcsolatban. Köszönjük az OFA Nonprofit Kft.  regionális munkatársainak elkötelezett támogatását a Felelős Munkáltatói Díj megszerzésében!

Megosztás