Ilyen volt 2022 – Találkozzunk 2023 -ban is!

Ilyen volt 2022 – Találkozzunk 2023 -ban is!

Kiállítások – vásárok

GalaBau

Zöldtető rendszereink, mint műszaki megoldások üde színfoltot jelentettek a Nürnbergben megrendezett Galabau Nemzetközi Vásáron. A Diadem® márkacsalád kínálatából a DiaSafe® amőba ellenszán terhelőszőnyeggel és a DiaSafe® Loop voltak az abszolút sztár termékek. Legújabb fejlesztéseinkről előző hírlevelinkben már beszámoltunk. A vásáron 180 új névjegykártya gyűlt össze, közel 300 eredményes találkozó zajlott le és több száz érdeklődővel találkoztunk, akik kíváncsiak voltak a DIADEM® egyedülálló zöldtető rendszereinkre és a DiaSafe® leesés elleni védelmi rendszereinkre.

 

ZöldExpo – Győr

Októberben hazai pályán is bemutatkoztunk. Zöldtető rendszereinkkel részt vettünk a második alkalommal megrendezett győri Zöld Expo-n.  Ezen az eseményen elsősorban a fiataloknak beszéltünk a zöldtetők előnyeiről, pozitív ökológiai- és gazdasági hatásairól az energiahatékonyságról, a hatékony csapadékvíz gazdálkodásról, a zajvédelemről és tetőkön való minőségi életterek kialakításáról.

 

Zöldtetők a tudatosabb városokért kiállítás – Pozsony

„Zöldtetők az ellenállóbb városokért” elnevezésű pozsonyi kiállításon kollégáink építészekkel, az önkormányzatok és az államigazgatás képviselőivel, építőipari kivitelezőkkel, illetve a vízvédelmi szakemberekkel találkoztak. A szlovákiai rendezvényen, kiemelt partnerünkkel a Landart s.r.o.-val közösen vettünk részt.

 

Események – konferenciák

Zöld Épületszerkezetek Konferencia

Szakmai közönség előtt tartottunk előadást a Zöld Épületszerkezetek Konferencián Budapesten. Cégünk egyben az esemény fő támogatója is volt. Az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége (ÉMSZ) által szervezett rendezvény kiemelt témái a zöldtetőket érintő tervezési szabályok és kivitelezési kérdések, a víz- és hőszigetelés jelentősége, az ültetőközeg, valamint a vegetáció fontossága, speciális zöldtetők bemutatása voltak, illetve ismertettek megvalósult projekteket is. Ügyvezetőnk, Csizmadia Péter előadásában többek között beszélt a tudatos tetőkről, illetve a kőzetgyapot felhasználásáról a zöldtetők kialakításánál.

 

Épületgépészeti konferencia – „Vízzel elárasztott tetők”

Ügyvezetőnk, Csizmadia Péter egy prezentáción keresztül mutatja be a zöldtetőktől való fejlődést a tudatos tetőkig. A további részletekről kollégáink biztosítottak ismertető anyagokat az érdeklődőknek.

 

„Egy korty üzlet” – Kamarai reggeli

Különleges helyszín – különleges vendégek! Vállakozók, cégvezetők, tanácsadók, az üzleti élet legszélesebb skáláján dolgozó szakértők jöttek el hozzánk üzleti reggelire a magyar Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében. Cégünk boldogan adott otthont a kellemes hangulatú eseménynek. Reméljük, bemutatótermünk, mint izgalmas helyszín inspirálta a résztvevőket kapcsolataik építésére és hasznos ismeretek megszerzésére.

 

Díjak – elismerések

Családbarát Munkahely

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Családbarát Magyarország Központ– egy szigorú auditot követően – odaítélte cégünknek a Családbarát Munkahely Védjegyet. Cégünk munkatársainak átlagéletkora 40 év körüli, sok fiatal szakemberrel dolgozunk együtt. Hisszük, hogy a kiegyensúlyozott családi élet megnövelt teljesítményt eredményez a munkahelyen, így sok apró és nagyobb intézkedést hoztunk annak érdekében, hogy fiataljaink egyre könnyedebben tudják összeegyeztetni munkahelyi és családi kötelezettségeiket.

 

Szerethető Munkahely

Nemcsak a zöldtetők szakértőjeként, családbarát munkahelyként, hanem most már szerethető munkahelyként is büszkék lehetünk cégünkre. A Diadem® – A.P.P. Kft., idén is elnyerte Magyarországon, a Szerethető Munkahely díjat, a középvállat kategóriában. 2017/2018 után 2022-ben már második alkalommal szereztük meg a rangos elismerést. A mezőnyben összesen 1700 vállalat mérette meg magát és több mint 72 ezer szavazat gyűlt össze.

 

Társadalmi felelősségvállalás

Tetőfedő VB Svájc, aranyfokozatú támogató

Cégünk is hozzájárult ahhoz, hogy a magyar csapat „rajthoz állhatott” St. Gallenben, a Fiatal Tetőfedők Világbajnokságán. ARANY fokozatú támogatóként segítettük a hazai fiatalok felkészülését és részvételét. A magyar bádogos csapat végül az értékes ezüstérmet szerezte meg a svájci VB-n.

 

Diadem® Family

Az év végi karácsonyi vacsorán jó érzésekkel gondoltunk vissza a Diadem® – A.P.P. Kft mozgalmas hónapjaira. Szakmai események egész sorát tudhatjuk magunk mögött. Kiállítottunk, előadásokat tartottunk, díjakat szereztünk és jó ügyet támogattunk.

 

Ha többet is szeretne tudni a Diadem zöldtetőkről, vagy a DiaSafe leesés elleni védelmi rendszerekről, keressen minket: [email protected]

Megosztás